Prijazno vas vabimo na informativne dneve!


VPIS V ŠTUDIJSKEM LETU 2019/2020 ROKOVNIK

V študijskem letu 2019/2020 AREMA razpisuje dva visokošolska strokovna študija (1. bolonjska stopnja), in sicer:
 • Management transportne logistike 
 • Evropski regionalni management 

ROKOVNIK
 • Prvi prijavni rok: 20. 2. - 31. 3. 2019
 • Drugi prijavni rok: 1. 8. - 15. 9. 2019
 • Tretji prijavni rok: 20. 9. - 30. 9. 2019 
Podrobnosti in pogoje za vpis najdete tukaj:
Več informacij vam bomo z veseljem ponudili za informativnih dneh, ki bodo potekali v Rogaški Slatini v Ljubljani, in sicer:
 • V Rogaški Slatini:
  v petek, 22. 2. 2019, ob 17.00 in
  v soboto, 23. 2. 2019, ob 11.00 
 • V Ljubljani:
  v petek, 1. 3. 2019 ob 17.00 in
  v soboto, 2. 3. 2019, ob 11.00 

Prisrčno vabljeni k vpisu!

Mnenja študentov


Željko Marjanović, Skupina 8 finančne storitve, d.o.o.

Sem izredni študent na AREMI, Visoki šoli za regionalni management, Rogaška Slatina. Za menoj je uspešno končano drugo leto študija, v katerem sem spoznal veliko novih ljudi in si nabral veliko znanj na področju transportne logistike. Želel bi pohvaliti celotno ekipo predavateljev, ki so skozi celo leto svoja predavanja opravljali zelo strokovno in vedno znali pritegniti našo pozornost in nam predavanja narediti zanimiva. Veselim se že novih študijskih izzivov in druženj.Damjan Repnik, DARS – diplomant AREME

Pred dobrim letom me je v študijske klopi ponovno pritegnil študijski program management transportne logistike, saj je neposredno povezan z delom, ki ga opravljam. Čeprav moram priznati, da sem na začetku študijskega leta imel kar velik cmok v grlu, je ta tekom mesecev popolnoma izginil. Pri organizaciji študija mi je najbolj všeč, da je prilagojen tistim, ki smo med tednom obremenjeni s službenimi zadevami, saj so predavanja skoncentrirana tekom celotnega vikenda in zgoščena na način, da kljub temu ne preživimo vse vikende v predavalnici. Sama vsebina predmetov je aktualna in zanimiva, predavatelji pa poskrbijo, da med predavanji ni nikoli dolgočasno. Po letu dni od vpisa sem prepričan, da je bila moja odločitev za visokošolski študij na Aremi pravilna.Blaž Lorger, Gebrüder Weiss internacionalna špedicija in logistika, d.o.o.

S študijem na Aremi sem zelo zadovoljen. Predavanja in vaje potekajo skladno z dogovorom in urnikom. Na predavanjih pridobimo vse potrebno znanje za nadaljnje delo in izpite. Od predavateljev pridobimo zadostno količino gradiva, ki ga potrebujemo tudi pri praktičnem delu v podjetju.Dimitar Kostoski, diplomant AREME

Študij na AREMI je izpolnil moja pričakovanja, predvsem zato ker je osredotočen na reševanje konkretnih problemov in omogoča pridobitev teoretičnega in praktičnega znanja. Predavatelji so strokovni in prijazni, s praktičnimi primeri pa podajajo znanje in stremijo k boljšemu uspehu študentov. Vsem, ki želite študirati toplo priporočam študij na AREMI – Visoki šoli za regionalni management.

International Journal for Regional Development


08
APR

Zagovori diplomskih nalog

Konec marca in v začetku aprila je imelo zagovore diplomskih nalog 18 študentov in študentk Managementa transportne logistike.

16
FEB

Trajnostni razvoj in projektno delo v logistiki

Strokovna konferenca je uspela in v okolju odmevajo izjemni samostojni prispevki naših študentov.

16
JUN

Dias Academicus in podelitev diplom

Na naš drugi rojstni dan smo podelili diplome prvim 23 diplomiranim managerjem transportne logistike v Evropi

Področja ustvarjanja in delovanja

pedagoški proces
pedagoški proces
znanstvenoraziskovalno delo
znanstvenoraziskovalno delo
projektno delo
projektno delo

Založba Arema

Aremina založba skrbi za izdajo lastnih gradiv, učbenikov in študijske literature za predmete v študijskem programu.

Na ta način omogočamo nemoteno dostopnost do vse predpisane in priporočene študijske literature, po posebno ugodnih cenah za študente in sodelavce AREME.